All for Joomla All for Webmasters

Közbeszerzési kötelezettség terheli a fejlesztését? Forduljon olyan felkészült szakértőhöz, aki a jogszabályokra gyakorlatorientált megoldásokat kínál!

A közbeszerzési szolgáltatásunk keretében magas színvonalú tanácsadást és a közbeszerzések zavartalan lebonyolítását biztosítjuk ügyfeleink részére.

A munka megkezdésekor közbeszerzési tervet készítünk, amely figyelembe veszi az összes releváns jogszabályi elvárást. A közbeszerzések tervezése és végrehajtása során nem a jogszabályok szó szerinti alkalmazása a nehéz, hanem a munka során az előírások gyakorlati lépésekké való átkonvertálása, amelyre csak olyan szakértők képesek biztonsággal, akik már számtalan eljárásban vettek részt.

A közbeszerzés magas kockázatú, a jogszabályok és a precedensek alapos ismeretét igénylő tevékenység. Ügyfeleinknek azt javasoljuk, hogy csak olyan közbeszerzőt válasszanak, akik elegendő elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek eljárások lebonyolításában. Kollégáink több, mint 300 eljárás végrehajtásáért feleltek, amely olyan szakmai gyakorlatot jelent, amire már lehet építeni. tovább>>

Ügyfeleink, Partnereink