All for Joomla All for Webmasters

Már rendelkezik fejlesztési elképzeléssel? Akkor tegyünk még egy lépést a fizikai megvalósítás irányába, közösen!

A pályázati előkészítés szakaszában a már meghatározott fejlesztési elképzelés részletes kidolgozása történik meg. Az esetek többségében a fejlesztési elképzelésből megvalósíthatósági tanulmány szintre kidolgozott dokumentum készül, amely alapja lehet egy magas szintű projektvégrehajtásnak. Nem gondoljuk, hogy a gondos tervezést, a szakszerű előkészítést bármi helyettesíthetné.
A szakmai munka során mérnökök, közgazdászok és költségelemzők segítik a beruházások előkészítését. Ennek a sokrétű munkának a hozománya, hogy reálisan megvalósítható projektek tervezése történik: átlátható, reális műszaki tartalom; gondosan becsült költségek; pontos megtérülési, megtakarítási számítások. Ebben hiszünk.
A pályázati előkészítési szakasz megvalósítása során Ügyfelünk egy helyen kapja meg azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a piacon jellemzően több cég külön-külön kínál csak. Ez az Ügyfél számára nemcsak komfortosabb ügyintézést jelent, hanem az egyes munkafolyamatok felett nagyobb kontrollt, jobb összhangot. tovább>>

Ügyfeleink, Partnereink