All for Joomla All for Webmasters

Kérem, küldjön egy rövid üzenetet - az elérhetőségei megjelölésével - a korszerűsíteni kívánt épületről, épületekről.

Kollégánk hamarosan felhívja Önt telefonon, megbeszélhetik, hogy milyen műszaki leírásokkal, tervrajzokkal rendelkezik a beruházással érintett épületről. Amennyiben nem rendelkezik a szükséges tervdokumentációkkal (pl. az épület kora miatt), nem okoz gondot, hiszen mérnök kollégáink, egy helyszíni felméréssel áthidalhatják ezt a problémát. A korszerűsítési projektnek egy helyszíni tervellenőrzéssel vagy felméréssel kell kezdődnie.

Megvizsgáljuk az energiafelhasználást, feltárjuk a veszteségeket, javaslatot teszünk a megoldásra. Megtervezzük az ideális környezetbarát rendszert, alkalmazva a legkorszerűbb építészeti, gépészeti és villamossági megoldásokat.

Amennyiben a projekt engedélyköteles elkészítjük az engedélyes, illetve a kiviteli terveket, egyeztetve a szakhatóságokkal, szükség szerint a Nemzeti Örökségvédelmi és Vagyongazdálkodási Központtal is. Továbbá elkészítjük az árazott és árazatlan költségvetési kiírásokat, illetve összeállítjuk a különböző pályázatoknak megfelelő műszaki tartalmat. tovább>>

<<Kapcsolat>>

Ügyfeleink, Partnereink